ДТП на Харківщині: вантажівка зі щебенем поховала під собою авто з трьома людьми - відео

У таксі, що опинилося під вантажем, були водій та 49-річна жінка з трирічною дитиною
ДТП на Харківщині: вантажівка зі щебенем поховала під собою авто з трьома людьми - відео
ДТП з фурою на Харківщині Фото: hk.npu.gov.ua
26 Листопада 2021, 08:22
читать на русском

Троє людей загинули та п'ятеро постраждали у масштабній ДТП, яка сталася у Харківській області  з вантажівкою.

Як повідомляє обласна поліція, увечері 25 листопада в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе відбулось зіткнення автомобіля Chevrolet Nubira з автомобілем MAN з напівпричепом, який рухався у напрямку автодороги Харків-Липці.

Момент аварії потрапив на відео:

Після зіткнення транспортних засобів фура з напівпричепом перекинулася на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі Renault Logan - його просто розплющило під вагою причепа.

Фото: Суспільне.Харків

Шансів на виживання у людей, що перебували у таксі, просто не було.

Зазначається, що при перекиданні вантажівки її напівпричеп задів автомобіль Suzuki СХ-4, який в цей час також знаходився на зустрічній смузі руху. До того ж на це авто з причепу вантажівки висипалася суміш щебеню з цементом. Рятувальники терміново почали розкопувати "поховану" під вантажем автівку.

Внаслідок ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці пригоди. Їх особи наразі встановлюються. Водії автомобілів Chevrolet та Suzuki, а також пасажир одного з легковиків з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні, - йдеться у повідомленні.

41-річного водія вантажівки MAN затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Огляд місця події триває. Всі обставини ДТП встановлюються.

Нагадаємо, 26 жовтня 2021 року близько 20:40 в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Одеської у Харкові сталася смертельна аварія - 16-річний водій Infiniti проїжджав перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із Chevrolet Aveo. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє хлопців 19 років та 16-річна дівчина з тяжкими травмами доставлені до лікарні.

28 жовтня суд ухвалив рішення відправити Миколу Харківського у СІЗО без права внесення застави.

Читайте також