Два позачергові засідання може провести Рада наступного тижня - нардеп

Можуть розглянути законопроєкти, пов'язані зі страховим бізнесом
Важливо
Два позачергові засідання може провести Рада наступного тижня - нардеп
Верховна Рада України Фото: сторінка ВР у Фейсбуці
27 Жовтня 2021, 19:27
читать на русском

Наступного пленарного тижня Верховна Рада може провести два позачергове засідання - 2 листопада та 4 листопада.

Про це заявила заступниця голови парламентської фракції "Слуга народу", народна депутатка Євгенія Кравчук у коментарі Укрінформу.

Ми плануємо попередньо проведення позачергових засідань на наступному тижні. У вівторок (2 листопада - ред.) більш вірогідно, сказала вона.

Кравчук  додала, що 2 листопада можуть розглянути законопроєкти, пов'язані зі страховим бізнесом, та необхідних для стимулювання інвестицій у промисловість. Також попередньо планується ухвалення рішення щодо проєкту закону №5864 "Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо встановлення святкового дня - День Української Державності".

При цьому нардепка не виключає, що позачергове засідання може відбутись й у четвер, 4 листопада. За її словами, наразі формують порядок денний такого засідання, але поки "немає ясності" щодо того, чи відбудеться воно.

Нагадаємо, що народні депутати пропонуватимуть Кабінету міністрів переглянути видатки, аби була можливість збільшити мінімальну зарплату та виплати на субсидії. Це означає, що бюджет-2022 хочуть доопрацювати до другого читання.

Читайте також