"Епіцентр" в Первомайську відбудують протягом року - Герега

Працівники мають забезпечити роботою у найближчих супермаркетах
"Епіцентр" в Первомайську відбудують протягом року - Герега
Епіцентр (фото: epicentrk.ua)
3 Лютого 2021, 16:30
читать на русском

Засновниця компанії "Епіцентр К" Галина Герега заявила, що торговельний центр, який згорів 2 лютого у Первомайську, відбудують, а працівників переведуть на інші торговельні центри.

Про це повідомила пресслужба мережі.

У Національній мережі ТЦ пообіцяли зберегти робочі місця працівників будівельного супермаркету в Первомайську, який постраждав від умисного підпалу.

Внаслідок трагедії у Первомайську місто залишилось без стратегічного торгового об'єкта, а люди без роботи. Ми будемо намагатися протягом року відбудувати торговельний центр, а всі 73 працівники торговельного центру отримають можливість переведення в найближчі "Епіцентри" - в Умані, Кропивницькому і Миколаєві, - заявила Герега.

Герега (досьє Галини Гереги) зауважила, що завдяки професіоналізму та оперативним діям керівництва, продавців та охорони торговельного центру ніхто з відвідувачів не постраждав. Злочинця затримали та передали поліції, а відвідувачів вчасно евакуювали. Усім працівникам ТЦ пообіцяли надати психологічну допомогу.

Читайте також

За словами регіонального директора південного регіону ТОВ "Епіцентр К" Сергія Пономарьова, охоронець, який зазнав найбільших ушкоджень внаслідок поранення сокирою, наразі отямився після операції. Йому надали фінансову допомогу.

Співробітники ТЦ взяли на себе головний удар зловмисника та проявили відвагу, вчинивши йому опір та не дозволивши зникнути з місця злочину, - сказав Пономарьов.

Зазначається, що під час підпалу постраждали ще троє працівників торговельного центру. Зокрема, продавець, якого терорист облив легкозаймистою сумішшю, отримав опіки. Старшого охоронця служби безпеки палій ударив сокирою в спину. Керівник служби безпеки торговельного центру отримав поранення руки.

Нагадаємо, 2 лютого у місті Первомайську Миколаївської області підпалили торговельний центр "Епіцентр К". За попередньою інформацією, внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Правоохоронці повідомили, що палій "Епіцентру" в Первомайську ледь не вбив двох охоронців.

Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Інші охоронці разом зі співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою.

Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та мав особисту неприязнь до директора магазину.

1