Особиста неприязнь: палій розповів про причини підпалу "Епіцентру" в Первомайську

Поліція ще з'ясовує, звідки саме приїхав підозрюваний у підпалі
Особиста неприязнь: палій розповів про причини підпалу "Епіцентру" в Первомайську
Пожежа в Епіцентрі
2 Лютого 2021, 21:11
читать на русском

Чоловік, який підпалив будівельний супермаркет "Епіцентр" у Первомайську Миколаївської області, перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та мав особисту неприязнь до директора магазину.

Про це розповів міський голова міста Олег Демченко в коментарі Новинам-N.

Мер повідомив, що чоловіка затримали за підозрою у підпалі. Але він настільки п'яний, що його потрібно спочатку привести до тями, щоб відпрацьовувати всі питання і предметно про щось говорити.

Як повідомив Демченко, чоловік заявив поліціянтам, що цілеспрямовано та спеціально підпалив "Епіцентр" через особисті неприязні стосунки з директором.

Він каже, що приїхав цілеспрямовано, щоб спалити Епіцентр, у нього неприязні стосунки, як він каже, з директором, - сказав мер.

Поліція наразі ще не з'ясували, звідки приїхав підозрюваний. Втім, правоохоронці перевіряють версію про Запорізьку область.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні у місті Первомайську Миколаївської області підпалили торговельний центр "Епіцентр К". За попередньою інформацією, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Правоохоронці повідомили, що палій "Епіцентру" в Первомайську ледь не вбив двох охоронців.

Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Дії чоловіка кваліфікували як умисне знищення або пошкодження майна та замах на умисне вбивство. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

1