Форум з відновлення України проведуть у Франції - Зеленський

Після війни важливо відбудувати Україну
Головне
Форум з відновлення України проведуть у Франції - Зеленський
Володимир Зеленський Фото: https://www.facebook.com/president.gov.ua
29 Серпня 2022, 21:11
читать на русском

У жовтні у Парижі (Франція) відбудеться форум з питань відновлення України.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час виступу на щорічних зборах французьких підприємців під егідою бізнес-об’єднання MEDEF, передає Укрінформ.

На рівні наших урядів – України та Франції – ми готуємо проведення в Парижі восени такої ініціативи як форум з питань відновлення України. Я запрошую ваші компанії до участі в цій ініціативі, - сказав Володимир Зеленський.

За його словами, після війни важливо відбудувати Україну.

Мир для України, гарантії безпеки, відновлення всього, що зруйнували російські окупанти, стане наочним доказом того, що європейська ідея сильніша, ніж будь-які диктатури, а цінності свободи, рівності, взаємодопомоги долають будь-який терор, - пояснив він.

Зеленський запросив французькі компанії взяти участь у відбудові України.

Нам потрібен ваш досвід і ваша участь у відбудові після бойових дій. Ми розпочали вже зараз - на вільній території нашої країни. Ми запрошуємо будівельні компанії взяти участь у відбудові інфраструктури, локалізації виробництва будівельних матеріалів, - зазначив президент.

Він додав, що деякі компанії вже відгукнулися та беруть участь у відбудові України.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що президент Володимир Зеленський усвідомлює ризики та не погоджується йти на переговори з Росією.

Читайте також

1