Глава ОАСК Вовк прокоментував рішення свого суду щодо Ситника

Він заявляє, що рішення суду законне
Глава ОАСК Вовк прокоментував рішення свого суду щодо Ситника
суддя Павло Вовк (фото: Facebook)
27 Жовтня 2020, 18:37
читать на русском

Підозрюваний за кількома кримінальними статтями глава Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк заявляє, що рішення його суду щодо директора НАБУ Артема Ситника законне.

Про це він повідомив у Facebook.

Вовк наголосив, що ОАСК приймає рішення згідно із законом.

Опоненти держави Україна завжди підміняють закон політичною доцільністю. Саме з цієї причини вони завжди програють і будуть програвати, - написав він.

Читайте також

Нагадаємо, що 28 серпня Конституційний Суд дійшов висновку, що п’ятий президент України Петро Порошенко перевищив свої повноваження, призначаючи Артема Ситника на посаду директора Національного антикорупційного бюро, яке належить до органів виконавчої влади.

27 жовтня 2020 року Окружний адміністративний суд Києва, розглядаючи позов колишнього співробітника НАБУ Олександра Карєєва, вирішив, що директор НАБУ Артем Ситник має передати свої повноваження одному із своїх заступників, для виконання рішення Конституційного Суду. ОАСК дав Ситнику 1 місяць, щоб звільнити посаду.

У Національному антикорупційному бюро України заявили, що рішення Окружного адміністративного суду Києва щодо діяльності директора НАБУ Артема Ситника є заангажованим і абсурдним у правовому сенсі. НАБУ вважає це втручанням у свою роботу і буде оскаржувати його.

1