Голова Харківської ОДА використав відео прощання з загиблими в авіакатастрофі АН-26 як рекламу на YouTube

Відео прощання стало з'являтись як реклама перед іншими відео на сайті
Голова Харківської ОДА використав відео прощання з загиблими в авіакатастрофі АН-26 як рекламу на YouTube
Прощання із загиблими війсокими та курсантами в авіакатастрофі Ан-26 (фото: Офіс Президента)
8 Жовтня 2020, 17:50
читать на русском

Однохвилинне відео прощання із загиблими в авіакатастрофі АН-26 із YouTube-сторінки голови Харківської ОДА Олексія Кучера стало з'являтись як реклама перед іншими відео на сайті

Про це повідомив харківський журналіст Олександр Костенко у Facebook.

Команда глави ХОДА Олексія Кучера запустила на рекламу ютубівський ролик з церемонією прощання із загиблими в авіакатастрофі курсантами. Хвилинний ролик з площі Свободи, наповнений ридаючими матерями загиблих. З пливучими над бруківкою трунами, з закадровою текстівкою про загибель хлопців, - відзначив він.

Я, безумовно, розумію, що спонукало технологів губернатора на такий крок. Мерська предвиборка стоїть на місці, незважаючи на три тижні; надії на 15% вже змінилися надіями спочатку на 10, а тепер і на 7-8%. губернаторські ролики набирають по 500-600 переглядів евер, а тут тридцять тисяч за неповну добу як з куща. Заманливо? - прокоментував Костенко.

Читайте також

А ці матері вже пожертвували єдиним, що у них було - своїми синами. Викохали, відспівали, проводили сльозами і віддали їх землі, щоб все життя носити його ім'я в собі. Днями і ночами згадувати його обличчя, його звички, його маленького, його вже підріс. До кінця днів перебирати в руках його футболки, чіпати його фотографії і згадувати раптово якусь нісенітницю, як він збив коліна, катаючись на самокаті, - пише він.

#выборыХарьков #theгубернатор #правда_ан26я в околополитике уже достаточно давно и видел всяких говн в этом казанке....

Gepostet von Александр Костенко am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Але хтось дуже креативний вирішив запустити відео на рекламу. І тепер з кожної щілини лізе маркований ролик з трунами, матерями,що завмерли в розпачі,  і великими планами їх мокрих осіб. Кого-то дуже креативного не збентежило, що бачачи цей ролик знову, кожна мати буде заново переживати - ні, не церемонію на площі, а загибель свого сина, - прокоментував Костенко.

Саме відео, яке команда Олексія Кучера запустила на рекламу в YouTube можна подивитись за посиланням на офіційному каналі політика у мережі.

Нагадаємо, що у вівторок, 6 жовтня, на площі Свободи в центрі Харкова пройшла церемонія прощання з військовими та курсантами, загиблими в результаті катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвом.

25 вересня під Харковом розбився військовий літак Ан-26, на борту якого знаходилися 27 людей, зокрема 20 курсантів Харківського університету Повітряних Сил та 7 членів екіпажу. Вижив лише один курсант В'ячеслав Золочевський. Йому вдалось врятуватись через збіг обставин - він не згорів тому, що його прикрили уламки фюзеляжу.

Раніше у Харкові на Меморіалі Слави відбулася церемонія вшанування пам'яті курсанта Віталія Вільхового, який помер від важких травм у лікарні після авіакатастрофи літака Ан-26.

Все що відомо про авіакатастрофу читайте в нашому матеріалі.

1