Голова КСУ заявив, що йому можуть підкинути російський паспорт

Тупицький: він буде фальшивий, але його покажуть по телебаченню
Голова КСУ заявив, що йому можуть підкинути російський паспорт
Олександр Тупицький
3 Листопада 2020, 16:39
читать на русском

Голова Конституційного суду Олександр Тупицький заявив, що кримінальна справа проти нього сфабрикована. Він не виключає того, що йому можуть підкинути підроблений російський паспорт.

Про це він повідомив під час брифінгу 3 листопада, передає Укрінформ.

Сьогодні не вистачає лише мого російського паспорта, якого у мене немає, але мені хочуть підкинути. Він буде, звичайно, сфальсифікований, цей російський паспорт, але його покажуть по телебаченню, його правоохоронці запишуть. А як можна доказати, що він підроблений? А як доказати, що він не тобою підроблений? А чи потрібен мені підроблений паспорт Російської Федерації? При фабрикації справи це потрібно, діватись немає куди, але для чого це робити? - сказав Тупицький.

Читайте також

Нагадаємо, що слідчий Державного бюро розслідувань викликав голову Конституційного суду України Олександра Тупицького для допиту, який запланований на 2 листопада.

Голова КСУ перевіряється слідчим шляхом на участь у злочинній організації, вчинюваних у її складі злочинах, а також у вжитті заходів до приховування злочинів.

Тупицький заявив, що не прийде на допит в Державне бюро розслідувань, який запланований на 2 листопада.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк не виключає заміну суддів Конституційного суду України через скандальні рішення щодо електронного декларування.

1