Готуються до зими: в Україні почали перевіряти пункти незламності

Крім того, проведуть повторні перевірки укриттів по всій Україні
Готуються до зими: в Україні почали перевіряти пункти незламності
пункт незламності
5 Серпня 2023, 11:43
читать на русском

В Україні починають перевіряти "Пункти незламності" у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду. Цим займається місцева влада.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram.

Глава уряду наголосив, що перед опалювальним сезоном наша країна має бути готова до всіх можливих сценаріїв на тлі повномасштабної війни.

"Зокрема, за дорученням уряду вже мали розпочатись перевірки готовності "Центрів незламності" до цієї зими", - розповів Шмигаль.

За його словами, відповідальні за перевірку місцева влада та інші відомства. Вони мають подбати, щоб "Пункти незламності" були підготовлені та забезпечені всім необхідним, оскільки "це безпека та впевненість людей".

Кабінет міністрів також доручить провести повторні перевірки стану укриттів по Україні.

"У червні цього року окремих керівників на місцях ми звільнили, а деяким винесли догани через загалом неналежний стан укриттів. Пройшло більше як місяць, а тому зараз дамо доручення знову провести перевірки щодо того, чи була виправлена ситуація", - сказав Шмигаль.

За його словами, там, де нічого зі станом укриттів не змінилося, знову будуть кадрові рішення.

Нагадаємо, дізнатися адресу "Пунктів незламності" у вашому населеному пункті можна через застосунок Telegram. Для цього необхідно скористатися ботом-помічником.

Читайте також

1