У Тернополі під виглядом пункту незламності працював нічний клуб

Під час рейду правоохоронців у клубі виявили 29 чоловіків призовного віку
Важливо
У Тернополі під виглядом пункту незламності працював нічний клуб
19 Липня 2023, 09:36
читать на русском

В центрі Тернополя поліція викрила розважальний заклад, який працював під час комендантської години. Під час обшуку всередині клубу перебувало 68 людей разом з персоналом. Також у відвідувачів виявили наркотичні речовини. Правоохоронці стверджують, що власник клубу не закривав приміщення після 23:00 і прикривався "Пунктом незламності".

До тернопільських правоохоронців регулярно надходили скарги від жителів навколишніх будинків про те, що на вул. Січових Стрільців розважальний заклад продовжує працювати після початку комендантської години. Тернополяни розповідали про постійну гучну музику після опівночі, крики, а на зауваження власник та персонал не звертали уваги.

Правоохоронці 16 липня провели обшуки в розважальному закладі і виявили там під час комендантської години 68 людей разом із персоналом. Серед відвідувачів було 26 дівчат та 29 чоловіків призовного віку – 13 із них підпадали під критерії для мобілізації.

"За словами працівників поліції, цей заклад порушував норми роботи у час карантинних обмежень, не зупинила адміністраторів і війна. Вони, ігноруючи комендантську годину, продовжували працювати, а власник позиціонував свій заклад з "Пунктом незламності", – повідомили в поліції Тернопільщини.

Під час обшуків правоохоронці вилучили наркотичні речовини – два пакетики із канабісом, дві ампули з невідомою речовиною та таблетки синього кольору. Усе направили на експертизу, а даний факт внесли в ЄРДР згідно з ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних речовин).

Нагадаємо, у комендантську годину "Українській правді" вдалося зафільмувати у Києві два заклади, які працюють - Біаріц та Frou Frou. Біля ресторанів УП помітила забудовників, чиновників та спортсменів. У закладах ззовні відсутнє освітлення, крім того, Біаріц запускав гостей не з центрального входу. О 3 ночі до ресторану під'їхали правоохоронці, але оскільки не було людей та шуму вони швидко покинули околиці.

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка, якого помітили на вулицях столиці й у ресторані під час комендантської години.

Читайте також

1