Художниця Соня Морозюк уперше з`явилася на публіці після скандалу з Романом Гринкевичем

Дівчина мала непримітний вигляд – була вся у чорному одязі з зав'язаним волоссям
Художниця Соня Морозюк уперше з`явилася на публіці після скандалу з Романом Гринкевичем
28 Лютого 2024, 12:38
читать на русском

Художницю Соню Морозюк, виставки робіт якої рекламувалися в центрі Києва, не перший місяць обговорюють через скандал з її екснареченим Романом Гринкевичем. Його родину підозрюють у відмиванні коштів на ЗСУ. Дівчина на певний час зникла з соцмереж. Однак, нещодавно її помітили в людному місці.

Як повідомляється, одна з користувачок мережі побачила Соню з подругою у київському торговому центрі ЦУМ, коли вони обідали. Соня мала непримітний вигляд – була вся у чорному одязі з зав’язаним волоссям. Користувачка мережі підписала, що Морозюк змінила імідж.

"Славнозвісна художниця "Мазня" змінила імідж. Відома, на жаль, не картинами", – написала вона.

Зауважимо, Морозюк раніше не зʼявлялася у публічних місцях, також дівчина і донині не веде свої соцмережі.

Нагадаємо, 17 січня п’яти членам злочинної організації повідомлено про підозру у створенні та участі у злочинній організації та у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією (ч. 5 ст. 190, ч. 1,2 ст. 255 КК України).

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід трьом із 5 фігурантів справи про оборудки із закупівлями одягу й білизни для Збройних сил України львівського бізнесмена – арештував із півмільярдною заставою.

22 січня, Гринкевича - молодшого затримали в Одесі при спробі втечі за кордон. Романа Гринкевича відправили в СІЗО з можливістю вийти за пів мільярдну заставу. Соня Морозюк, яка була в стосунках з Романом Гринкевичем, підозрюваним у розкраданні грошей Міністерства оборони України, передала під заставу за угодами позики дві квартири та галерею у Києві.

11 січня 2024 року ДБР повідомило, що суд арештував майно сім’ї та підконтрольних фірм Гринкевича. А за висновками експертів, вся поставлена продукція компаніями бізнесмена на потреби Міноборони у 2023 році не відповідає якісним характеристикам та неможлива для використання військовослужбовцями ЗСУ.

Детально про те, як львівський бізнесмен Ігор Гринкевич намагався підкупити заступника керівника відділу Головного слідчого управління ДБР за $500 тисяч, можна прочитати тут.

Читайте також

1