Ілон Маск хоче купити новий будинок після того, як продав усю свою нерухомість – ЗМІ

Нині ж Маск мешкає у свого друга Кена Говері
Ілон Маск хоче купити новий будинок після того, як продав усю свою нерухомість – ЗМІ
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
25 Грудня 2021, 09:24
читать на русском

Засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск хоче таємно придбати новий маєток після того, як публічно продав всю свою попередню нерухомість.

Про це написало видання The Wall Street Journal, посилаючись на власні анонімні джерела.

За інформацією видання, мільярдер вже близько року мешкає в будинку близького друга, підприємця Кена Говері, а не в орендованій квартирі площею 37 кв.м, як він раніше заявляв. Сам же Говері поки що подорожує світом.

Маєток площею близько 740 кв.м і вартістю 12 млн доларів розташований в елітному районі Остіна, штат Техас. На території є басейн, джакузі і приватний пірс для пришвартовування човнів.

Крім того, за інформацією видання, Ілон Маск таємно підшуковує собі власний маєток в Остіні: він вже найняв рієлторів і розглядає можливі варіанти. Одним з них буцімто став будинок ювелірної дизайнерки Кендри Скотт, однак угода не відбулась, оскільки мільярдер декілька разів не прийшов на огляд апартаментів.

Після публікації матеріалу WSJ, Кен Говері встиг дати коментар ЗМІ, у якому заявив, що інформація не відповідає дійсності.

Стаття The Wall Street Journal – брехня. Я не живу там і не збираюсь купувати будь-яку нерухомість, – прокоментував сам Ілон Маск.

Нагадаємо, у травні минулого року Маск заявив, що позбудеться майже всього свого майна, тому що хоче присвятити себе Марсу, а матеріальні цінності на Землі "тягнуть його вниз". Він почав розпродавати власну нерухомість, а у грудні 2021 року позбувся свого останнього маєтку.

Читайте також

1