Кабмін призначив нового очільника Державної інспекції містобудування України

Сергій Прохоров тимчасово виконуватиме покладенні на нього обов'язки
Кабмін призначив нового очільника Державної інспекції містобудування України
Кабмін (фото: Парламент UA)
2 Грудня 2020, 17:27
читать на русском

Кабінет Міністрів України ухвалив проєкт розпорядження, згідно з яким Сергій Прохоров буде тимчасово виконувати обов'язки голови Державної інспекції містобудування України.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан у Facebook.

На засіданні Кабінету міністрів у середу, 2 грудня, уряд призначив Прохорова Сергія Валерійовича очільником Держінспекції містобудування.

Читайте також

За словами Мокана, Прохорова спочатку призначили першим заступником голови Держінспекції містобудування шляхом укладення з ним контракту про проходження державної служби на період дії карантину. Потім Кабмін призначив його тимчасово виконувати обов'язки голови.

Кабінет Міністрів прийняв проєкт розпорядження про тимчасове покладення виконання обов’язків Голови Державної інспекції містобудування України на Прохорова Сергія Валерійовича, - написав представник уряду.

Раніше повідомлялось, що 22 жовтня уряд ухвалив рішення про відсторонення Юрія Васильченка з посади голови Державної інспекції містобудування.

Мокан також зазначив, що уряд звільнив Ірину Овчаренко з посади першого заступника голови Національного агентства з питань державної служби (за згодою сторін).

Нагадаємо, що 2 грудня Кабінет міністрів України погодив звільнення із займаної посади голови Херсонської ОДА Юрія Гусєва.

Також Кабінет міністрів призначив нового голову Державної митної служби України. Ним став генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін.

1