Кейт Міддлтон показала фото померлого принца Філіпа з сімома правнуками

Знімок був зроблений самою жінкою принца Вільяма ще у 2018 році
Кейт Міддлтон показала фото померлого принца Філіпа з сімома правнуками
королева Єлизавета та принц Філіп із правнуками Фото: theroyalfamily в Інстаграмі
16 Квітня 2021, 07:01
читать на русском

Герцогиня Кембриджська Кетерін Міддлтон поділилися знімком померлого принца Філіпа із сімома правнуками.

ЗМІ повідомляють, що таким чином вона по-своєму попрощалася із чоловіком королеви Великої Британії Єлизавети ІІ принцом Філіпом, який помер 9 квітня.

На знімку, який опублікував Букінгемський палац, королева з чоловіком позують у компанії сімох правнуків.

Королева Єлизавета та принц Філіп із правнуками Фото: theroyalfamily в Інстаграмі

На фото зліва направо: принц Джордж, Луї на руках у королеви, принцеса Шарлотта, Ісла Філліпс із двоюрідною сестрою Лєною Тіндалл на руках, Міа Тіндалл і Саванна Філліпс, яка стоїть за диваном.

Читайте також

Також герцогиня Кембриджська показала ще одну фотографію, на яких королева Єлизавета ІІ та принц Філіп позують в оточенні молодшого покоління.

Цей знімок був зроблений у 2015 році, після народження принцеси Шарлотти. На ньому Кейт Міддлтон стоїть поруч з дідусем та бабусею принца Вільяма, який  тримає за руку свого первістка, принца Джорджа.


Контекст. 99 річний принц Філіп помер вранці 9 квітня у Віндзорському палаці. У лютому-березні він лікувався в одній із лондонських лікарень.

У Великій Британії оголосили жалобу за принцом Філіпом. Впродовж восьми днів в королівстві не будуть приймати нових законів, бо на цей період королева відходить від державних справ. Проте, після похорону Єлизавета II повернеться до своїх державних обов'язків.

Під час національного трауру члени парламенту будуть носити на рукавах траурні стрічки, чоловіки будуть в чорних краватках.

Більше про Філіпа читайте у нашому матеріалі: Принц Філіп: яким був чоловік Єлизавети ІІ і чим він запам'ятався світу.

1