"Київстар" підняв ціни на окремі тарифи: хто платитиме більше

Нові ціни набудуть чинності від 1 грудня
"Київстар" підняв ціни на окремі тарифи: хто платитиме більше
Київстар Фото: facebook.com/kyivstar
24 Листопада 2022, 11:19
читать на русском

Український оператор мобільного зв'язку "Київстар" змінив ціни на тарифи. Тепер абонентам доведеться платити більше, однак і кількість послуг у тарифах збільшили. Нові умови тарифних планів почнуть діяти вже з 1 грудня 2022 року.

У "Київстар" зазначили, що зміни торкнуться тих тарифів, де умови не змінювались два або більше років.

Що стосується контрактних абонентів, то зміниться абонплата в таких тарифах, як:

  • "Київстар 4G",
  • "Smart",
  • "Безлім" та інші тарифи.

Передплачувані абоненти стануть платити більше, якщо у них були такі тарифи:

  • "Безлім Соцмережі",
  • "Спілкування без меж",
  • "Київстар Комфорт 2018" та інші.

У компанії наголосили, що усі абоненти тарифний план яких подорожчає, обов’язково отримають SMS-повідомлення із деталями про зміни не пізніше, ніж за 7 днів до змін.

З 1 грудня розмір щомісячної абонплати за тарифним планом передплати "Київстар Домашній 4G" також зміниться.  Контрактні абоненти, які мають підключену послугу "SIM для пристроїв", зможуть користуватися нею за 1 гривню в день.

У компанії зазначили, що вже з 7 грудня невелика частина абонентів передплати отримає додаткові послуги у своєму тарифі. Серед них будуть такі пакети, як додаткові 100 хвилин для дзвінків на інші мережі та/або 5 Гб мобільного інтернету, а також буде діяти нова вартість послуг.

У середньому абоненти отримають у два рази більше хвилин або гігабайтів у тарифних планах "Безлім Соцмережі", "Спілкування без меж", "Київстар Комфорт 2018" та інших тарифах, – йдеться у повідомленні компанії.

Абоненти можуть безкоштовно змінити свій тариф на будь-який інший. Абонентам, які залишилися в містах і селах біля зони активних бойових дій, а також клієнтам на звільнених територіях – "Київстар" продовжує надавати бонусні пакети послуг безкоштовно.

Нагадаємо, президент "Київстару" Олександр Комаров не вважає, що по всій Україні зникне мобільний зв'язок, але водночас попереджає про труднощі.

Читайте також

1