Киянин, захищаючи працівника АЗС, до смерті побив нападника - відео

Чоловікові загрожує до десяти років в’язниці
Киянин, захищаючи працівника АЗС, до смерті побив нападника - відео
Конфлікт на АЗС Фото: kyiv.npu.gov.ua
29 Вересня 2021, 10:51
читать на русском

У Києві чоловік до смерті побив незнайомця, який конфліктував із працівником АЗС.

Як повідомляє столична поліція, на території автозаправної станції на проспекті Романа Шухевича помер 45-річний чоловік. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група.

Як розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Павло Шаламов, правоохоронці встановили, що потерпілий отримав смертельні травми під час конфлікту з пасажиром таксі:

Ми з’ясували, що чоловік напідпитку почав чіплятися до оператора автозаправної станції, який заправляв таксі. На захист працівника з авто вийшов пасажир та намагався заспокоїти чоловіка. Між ними розпочався конфлікт, у ході якого пасажир таксі кілька разів вдарив опонента в живіт та по голові. У результаті потерпілий впав на землю, а порушник спочатку сів у таксі та поїхав, але згодом повернувся та викликав швидку. Прибувши, лікарі констатували смерть чоловіка.

Поліцейські затримали підозрюваного на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1995 року народження, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців.

Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. За погодженням з окружною прокуратурою слідчі повідомили фігуранту про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За скоєне чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Раніше у Баришівському районі в Київській області правоохоронці схопили банду, яка займалася розбійними нападами на помешкання киян. Один чоловік із банди, коли тікав, кинув у поліціянтів гранату та відкрив вогонь. В ході перестрілки постраждали двоє правоохоронців, а зловмисник був поранений у ноги. Від вибуху гранати також був травмований ще один зловмисник.

Читайте також

1