Кличко пообіцяв Зеленському, що буде битися за інтереси людей

Він відповів на звинувачення президента
Кличко пообіцяв Зеленському, що буде битися за інтереси людей
Кличко відвідав лікарню у Києві Фото: КМДА
23 Травня 2021, 08:27
читать на русском

Міський голова Києва Віталій Кличко відповів президенту України Володимиру Зеленському на випади через ситуацію в Києві.

Про це він заявив в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера".

Намагаються зробити ворогів. Я президенту не ворог. Я думав, що у нас спільні вороги: захмарні тарифи, маленькі зарплати, бідність, боротьба з коронавірусом, російська агресія і багато інших. Це наші спільні виклики. Я приходжу до президента не по особистих питаннях - особистих питань у мене немає. Як мер міста, вирішуючи проблеми людей, як голова асоціації міст України - щодо тарифів, ціни на газ. Багато питань кожного дня. І це вкрай важливо – комунікація. Я переконаний, що повинна бути синергія, - заявив Кличко.

За його словами, боротьба всередині країни завжди має негативні наслідки.

Я в минулому боєць. І завжди залишаюсь бійцем. Борюсь постійно. Але ні в якому разі я не хочу боротись всередині країни. Це велика помилка. У нас дійсно багато викликів. І наші так звані друзі дуже чекають, що ми почнемо боротись один з одним. Нам потрібно об’єднувати зусилля перед викликами, - додав Кличко.

Читайте також

На його думку (досьє Кличка), інтереси людей повинні бути вище політичних амбіцій.

Переконаний, що загострення такої ситуації може нести негативні наслідки і дестабілізацію. Якщо буде дестабілізація в серці країни, це буде мати наслідки по всіх регіонах. Інтереси людей повинні бути в пріоритеті перед персональними амбіціями тих чи інших політиків. Я завжди за це буду битись, - уточнив мер міста.

Нагадаємо, раніше Кличко прокоментував звинувачення президента Володимира Зеленського у неправильній поведінці, неефективному управлінні містом і крадіжках бюджетних коштів.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що міський голова Києва Віталій Кличко "неправильно публічно себе поводить".

Глава держави наголосив, що з повагою ставиться до Віталія Кличка як до чемпіона та Київського міського голови, якого обрали кияни. Водночас обшуки, які правоохоронці провели у деяких представників оточення мера Києва, пов’язані з розкраданням міського бюджету.

1