Кличко працевлаштував ексочільника поліції Києва Крищенка

Андрій Крищенко став заступником голови КМДА
Головне
Кличко працевлаштував ексочільника поліції Києва Крищенка
Крищенко звітує депутатам Київради (фото: https://kmr.gov.ua)
23 Вересня 2021, 13:18
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко виніс на розгляд депутатів Київради питання про призначення заступником голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень екскерівника поліції Києва Андрія Крищенка.

Про це повідомляється на сайті Київської міської ради.

Ми сьогодні повинні розглянути призначення заступником голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Андрія Крищенка. Ви знаєте Андрія Євгенійовича як патріота, справжнього бійця за Україну і професіонала з принципами. Він понад п’ять з половиною років очолював столичну поліцію – в непростий час і в непростих умовах. Від реформування міліцейської системи в сучасну поліцію до забезпечення правопорядку в столиці під час різних подій і заходів. Переконаний, такі досвідчені люди повинні працювати на благо нашого міста і його громади, – сказав Кличко.

Він зазначив, що Крищенко відповідатиме за питання муніципальної безпеки, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, територіальної оборони та взаємодії із правоохоронними органами.

Депутати погодили призначення Крищенка - "за" проголосував 91 депутат.

Виступаючи перед депутатами Київради Крищенко зазначив, що "безпека – це сьогодні одне з головних питань, що турбують киян і всіх українців".

Тому, маючи великий практичний досвід у цьому питанні – роки роботи в правоохоронній системі – вважаю, що зможу забезпечити високий рівень координації та безпеки у сферах, за які я відповідатиму, - додав він.

Нагадаємо, Андрій Крищенко очолював київську поліцію до 11 серпня 2021 року, поки не подав рапорт на звільнення. На цій посаді він пропрацював понад 5 років. Згодом на його місце призначили керівника головного управління Нацполіції в Полтавській області Івана Вигівського.

Читайте також

1