Колишнього народного депутата затримали у Києві - фото

Чоловік вимагав від бізнесмена 10 тисяч доларів хабара
Колишнього народного депутата затримали у Києві - фото
У Києві затримали ексдепутата Фото: https://www.facebook.com/pgo.gov.ua
12 Липня 2022, 17:02
читать на русском

У Києві затримано колишнього народного депутата України, який вимагав від представника підприємства хабаря у розмірі 10 тисяч доларів США.

Натомість чоловік обіцяв вплинути на прийняття позитивного рішення у цивільній справі суддями одного з районних судів м. Києва та апеляційного.

Як повідомили у столичній прокуратурі, у ході контролю за вчиненням злочину екснародного обранця затримали "на гарячому" під час одержання частини неправомірної вигоди у сумі 92 500 гривень.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що 9 лютого депутата Київської міськради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина викрили на отриманні хабаря у розмірі 1,26 млн грн. Водночас партія "Слуга народу" очікує на ретельне та всебічне розслідування щодо представника їхньої команди.

11 лютого Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід для депутата Київської міської ради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина та ще чотирьох співучасників злочину. Він вийшов з-під арешту після внесення застави у 14,8 млн грн.

"Жодних хабарів не отримував" - так депутат Трубіцин прокоментував кримінальну справу НАБУ і САП проти себе.

22 лютого 2021 року депутат Київради Владислав Трубіцин, якому НАБУ повідомило про підозру, зупинив своє членство у партії "Слуга Народу" на період слідства.

1