Колишня наречена Романа Гринкевича Соня Морозюк розповіла про їхнє знайомство та розставання (відео)

Художниця каже, що Роман Гринкевич на неї не справив враження заможної людини
Головне
Колишня наречена Романа Гринкевича Соня Морозюк розповіла про їхнє знайомство та розставання (відео)
Соня Морозюк
21 Березня 2024, 14:47
читать на русском

Українська художниця Соня Морозюк, яка була заручена з Романом Гринкевичем, розказала відверто про їх стосунки після скандалу з його корупційними справами.

Про це Морозюк розповіла в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Історія знайомства з Гринкевичем

Як пригадала екснаречена, підозрюваного у корупції Романа, вона під час повномасштабного вторгнення залучала різні фонди для допомоги армії та була запрошена на один івент в Ужгороді.

"Там був аукціон і мою картину було продано за чотири тисячі доларів. Романа там не було, була його родина, але через деякий час він написав мені в Instagram та подякував за участь та допомогу", - розказала Соня.

За її словами, вони деякий час з ним переписувалися, але потім перестали. Потім він запросив її на день народження, вона заїхала туди "на пів годинки" і вони стали спілкуватися вже офлайн. Потім вони почали зустрічатися.

"Так, він мені сподобався, він відкритий, щирий, добрий, уважний, турботливий", - розказала художниця.

Також Морозюк розказала, що на дні народженні Романа вона познайомилася з його батьками, вони на неї справили гарне враження "люблячих батьків".

За словами Соні, вона не бачила у родини тих статків, про "які всі писали статті".

"За період наших стосунків ніяких машин та квартир не було придбано. Він не справляв враження заможного, знаємо і побагатше", - сказала сміючись художниця.

Також Морозюк розповіла, як відреагувала на затримання екснареченого Романа Гринкевича, якого підозрюють в участі у корупційній схемі.

Розрив з Романом Гринкевичем

Молода художниця зізналася, що затримання батька Романа Гринкевича Ігоря було для неї шоком.

"Я була в *хуї. Я була здивована, чесно кажучи, коли затримали Ігоря. У мене був шок. Тому що ви ж розумієте, що ніхто не набирав мене зранку і не говорив, що я йду хабар давати. Я була в шоці. Звісно, що в домі це ніяк не обговорювалося, що таке буде відбуватися, і я була просто в шоці. І коли побачила відео в телеграм-каналах, я була дуже здивована", - сказала вона.

Соня зазначила, що на момент затримання батька екснареченого вони були вже не разом.

"Ми з ним не були разом, як пара, ми розійшлися до оголошення підозри. Тому що в мене був шок, у нас було різне бачення розв’язання проблем, ми втратили довіру… 8 січня була наша остання зустріч", - зізналася вона.

За словами художниці, вона повідомила йому про розставання телефоном в смс-повідомленні:

"Я з'їхала з мамою на свою квартиру. Ми спілкувалися телефоном і не бачилися. І коли я прийняла це важке рішення закінчити стосунки, я хотіла, як дорослі люди, зустрітися і поговорити, але він не знайшов можливість зустрітися, і ми розійшлися по смс-ках. Він написав щось на кшталт: "Це твій вибір", - розказала Морозюк.

Зазначимо, що у стосунках з Романом Соня була 5 місяців, два з яких вони були заручені.

Нагадаємо, 17 січня п’яти членам злочинної організації повідомлено про підозру у створенні та участі у злочинній організації та у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією (ч. 5 ст. 190, ч. 1,2 ст. 255 КК України).

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід трьом із 5 фігурантів справи про оборудки із закупівлями одягу й білизни для Збройних сил України львівського бізнесмена – арештував із півмільярдною заставою.

22 січня, Гринкевича - молодшого затримали в Одесі при спробі втечі за кордон. Романа Гринкевича відправили в СІЗО з можливістю вийти за пів мільярдну заставу. Соня Морозюк, яка була в стосунках з Романом Гринкевичем, підозрюваним у розкраданні грошей Міністерства оборони України, передала під заставу за угодами позики дві квартири та галерею у Києві.

11 січня 2024 року ДБР повідомило, що суд арештував майно сім’ї та підконтрольних фірм Гринкевича. А за висновками експертів, вся поставлена продукція компаніями бізнесмена на потреби Міноборони у 2023 році не відповідає якісним характеристикам та неможлива для використання військовослужбовцями ЗСУ.

Детально про те, як львівський бізнесмен Ігор Гринкевич намагався підкупити заступника керівника відділу Головного слідчого управління ДБР за $500 тисяч, можна прочитати тут

Читайте також

1