Коломойський розповів про стосунки із Зеленським та коли бачились востаннє

Нормальне спілкування у них було з 2009 року
Коломойський розповів про стосунки із Зеленським та коли бачились востаннє
Ігор Коломойський (фото: УНІАН)
15 Лютого 2022, 12:27
читать на русском

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що проживав разом з президентом України Володимиром Зеленським в одному готелі в Буковелі на початку січня 2022 року. Проте запевнив, що вони не бачилися та не зустрічалися.

Про це Коломойський заявив в інтерв'ю "Українській правді".

За його словами, остання зустріч із Зеленським була наприкінці 2020 року.

Наскільки мені відомо, заселився він 3 січня. Тому що 4-го я вже поїхав, а 3-го ввечері я дізнався, що заселився президент. Друге - я був на 4 поверсі. І, як мені відомо, він був в іншому зовсім крилі. Ми, природно, з ним не зустрічалися і не бачилися. Після інавгурації я його бачив, на мою думку, наприкінці 2020 року, - сказав Коломойський.

При цьому олігарх не бачить жодної "зради" у тому, що вони обрали один готель для проживання. На його думку, Radisson Blu Resort Bukovel - "єдиний нормальний готель там".

Чому це (що в готелі проживав Коломойський - ред.) має Зеленського зупиняти? Він хіба не має права поселитися до готелю, в якому я перебуваю?, - обурився бізнесмен.

Коломойський заявив, що на сьогодні із президентом не спілкується, а на запитання, які у них стосунки, відповів - "ніяких". Нормальне спілкування у них було з 2009 року, а зараз нічого хорошого від такого зв'язку очікувати не варто.

Ні, звичайно. Ми з ним нормально спілкувалися десь із 2009 року. (А зараз не спілкуємося – ред.) Тому що наше спілкування може зробити погано і мені, і йому. А хорошого нічого. Людина вибрала свій шлях, він президент країни, у нього є своє бачення, програма, плани. Спілкування зі мною дає лише мінус.

А навіщо мені це? Я йому симпатизую, мене все в принципі влаштовує. Я не можу сказати, що на 100% щасливий, але бачу великі позитивні зрушення. Причому конкретні, які ти відчуваєш кожну секунду, - резюмував олігарх.

Нагадаємо, що на початку 2022 року президент України Володимир Зеленський вирушив до Буковеля, де проживав у люксовому готелі Radisson Blu Resort Bukovel. Тоді в цьому ж місці зупинився бізнесмен та олігарх Ігор Коломойський із сім'єю.

Читайте також