Комаровський про підтримку Зеленського на виборах: ми лохи

Лікар вважає, що на той час у людей не було з кого обирати майбутнього президента
Комаровський про підтримку Зеленського на виборах: ми лохи
Євген Комаровський Фото: Інстаграм doctor_komarovskiy
9 Листопада 2021, 13:52
читать на русском

Лікар та телеведучий Євген Комаровський заявив, що Володимир Зеленський не виправдав його сподівань, як і сподівань виборців, які проголосували за нього на президентських виборах у 2019 році.

В інтерв'ю журналістові Дмитру Гордону лікар заявив, що Зеленському навряд чи вдасться реалізувати свою програму до кінця каденції.

Для мене Зеленський – усе (кінець. - Ред.). Можливо, звичайно, щось станеться таке грандіозне і раптом вранці ми прокинемося в іншій країні... Трапляються дива, – сказав Комаровський.

На його думку, Зеленський добре б запам'ятався, якби оголосив, що йде у відставку та повертається у "95 квартал".

...Я просто подаю у відставку. Не вийшло, вибачте. Повернуся у "Квартал", - каже лікар.

Комаровський також визнав, що було помилково обирати у президента Зеленського, однак іншого вибору він не бачив.

Ми з тобою лохонулися, і 73% так само лохонулися. Тому що нам було важливо, щоб це не була команда Порошенка. Ми лохи. Реальні... Я почуваюся винним. Але у мене не було вибору на той момент... Не було. Ситуація була така: у тебе є двоє грибів. Цей гриб називається мухомор, а цей гриб незрозуміло який. Він їстівний чи неїстівний? Я обрав незрозуміло що. Така була логіка. Але логіка не спрацювала, - сказав лікар.

Нагадаємо, наприкінці жовтня лікар Євген Комаровський заявив, що Володимир Зеленський використав його під час президентської передвиборчої кампанії.

Читайте також

1