"Він використав мене виключно для піару": Комаровський поскаржився на Зеленського

На той час вони були у дружніх стосунках
"Він використав мене виключно для піару": Комаровський поскаржився на Зеленського
Євген Комаровський Фото: УНІАН
29 Жовтня 2021, 15:52
читать на русском

Лікар Євген Комаровський заявив, що Володимир Зеленський використав його під час президентської передвиборчої кампанії.

Про це Комаровський розповів в інтерв'ю "Українській правді".

За його словами, приблизно з 2010 року, коли з'явилася "Школа доктора Комаровського", і він став впізнаваною людиною, величезна кількість політиків і політичних сил хотіли, щоб Комаровський був із ними.

Він наголосив, що вони не приховували свої мотиви. Зокрема те, що політикам було потрібно, аби лікар просто мовчки постояв поряд.

Їх цікавили не мої погляди, а виключно моя впізнаваність. Тож Володимир Олександрович не перший і не останній. Я сподівався, що людина, з якою у мене були дружні стосунки, стане винятком. Але вона винятком не стала. Він використав мене виключно для піару в тій ситуації, - заявив він.

Комаровський наголосив, що був готовий стати радником президента: "Не президента Зеленського, а президента. Тобто мої поради не залежатимуть від особи президента. Мої поради визначаються медичною наукою і більше нічим".

Щодо того, які у лікаря зараз стосунки з Зеленським, той зазначив, що регулярно бачить його по телевізору. При цьому після виборів президент пропонував Комаровському балотуватись в депутати.

Нагадаємо, що народна депутатка Людмила Буймістер, яку виключили з "слуг", вважає, що президент Володимир Зеленський недостатньо розуміє ступінь жаху і кошмару, в який потрапила Україна.

Читайте також

1