В "Слузі народу" відбувається війна з непокірними та незгодними - Буймістер

Партія позбувається тих, хто привів команду Зеленського до влади
Ексклюзив
В "Слузі народу" відбувається війна з непокірними та незгодними - Буймістер
З’їзд партії “Слуга народу” Фото: УНІАН
25 Жовтня 2021, 18:20
читать на русском

Народна депутатка Людмила Буймістер, яку виключили з фракції "Слуга народу", розповіла про те, що відбувається всередині партії.

В ексклюзивному інтерв'ю для Парламент.UA вона заявила, що наразі в СН "відбувається війна з непокірними та незгодними".

Корнієнко ще на першому з'їзді пожартував, що яку партію не будуй, все одно вийде КПРС. Приблизно так і сталося. В результаті люди займаються якимись своїми питаннями. Подивіться: 80-90 відсотків депутатів - не публічні особистості. І навіть після того, як вони йдуть з парламенту, їх ніхто не знає. Просто набивають кишені. Але навіть потім ніхто з них не створює якийсь міжнародний бізнес, не йде залучати інвестиції в країну. Максимум на що вони здатні, пішовши з парламенту, - відкрити ресторанчик. Якщо люди не дорожать своєю репутацією поки перебувають при владі, вони ніде потім себе не знаходять. І в бізнесі в тому числі. Тому зубами тримаються за владу, щоб сидіти на потоках, тому що іншого способу заробляння грошей не знають, - додала депутатка.

За її словами, в партії "Слуга народу" партійна робота не почалася навіть після виборів.

Подивіться - навіть в Києві немає досі офісу партії. Я вже мовчу про регіони. І результати місцевих виборів показали все яскраво. Адже тому в місцевому самоврядуванні "слуг" - меншість. Це свідчить про провалену роботу з партійного будівництва, - вважає Буймістер.

Вона також каже, що наразі в СН не лишилося людей, "які привели команду Зе до перемоги".

Всіх, хто хоч якусь індивідуальну позицію показував, списали: Разумкова, мене, Данилюка, Рябошапку, Богдана, Гончарука, - сказала вона.

На її думку, це виходить від близького оточення президента (досьє Зеленського).

Професіонали, потрапляючи у владу, все-таки намагаються розв'язувати проблеми країни. Погано чи добре - інше питання. Пристосуванці ж зайняті тим, що плетуть інтриги. Ось і виходить, одні намагаються працювати, а інших їх дискредитують, - сказала Буймістер.

Нагадаємо, народна депутатка Людмила Буймістер розповіла про те, як голова парламентської фракції СН Давид Арахамія обмежує спілкування депутатів з президентом.

Читайте також

Співавтори: Інна Боровик