Корнієнко назвав заяви Арахамії про ядерну зброю розумовими вправами

Головний "Слуга" переконаний, що Арахамія не говорив про шантаж атомною бомбою
Корнієнко назвав заяви Арахамії про ядерну зброю розумовими вправами
Олександр Корнієнко Фото: сторінка депутата у Фейсбук
29 Липня 2021, 16:34
читать на русском

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко назвав заяву лідера парламентської  фракції Давида Арахамії про те, що Україна могла б шантажувати весь світ за допомогою ядерної зброї, розумовими вправами і альтернативною історією.

Про це він сказав в ефірі Україна 24, пише LIGA.net.

Давид Георгійович заявив у формі "якби це могло бути, якби перші керівники країни не підписали би Будапештський меморандум, то може ми могли б… Це такі вправи розумові щодо того, як би могло бути. Або альтернативна історія. Я не думаю, що Давид Георгійович мав на увазі, що нам зараз слід терміново робити ядерну бомбу і шантажувати нею весь світ, як це робить Іран або КНДР, – сказав Корнієнко (досьє Олександра Корнієнка).

За його словами, суть заяви Арахамії полягає в тому, що Україні потрібні додаткові гарантії безпеки на тлі подій у світі і з Північним потоком-2.

Нагадаємо, Арахамія (досьє Давида Арахамії) також сказав, що розмова президентів США і України Джо Байдена і Володимира Зеленського в Вашингтоні, яку заплановано на 30 серпня, пройде на підвищених тонах.

Читайте також

1