Кортеж Зеленського прибув на пресконференцію - відео

До цього поліція забрала банери у мітингувальників
Кортеж Зеленського прибув на пресконференцію - відео
Володимир Зеленський фото: ОП
26 Листопада 2021, 12:04
читать на русском

Президент Володимир Зеленський прибув на пресконференцію у "Creative States Arsenal" в Києві.

Про це повідомляє PavlovskyNEWS.

Зазначається, що кортеж Зеленського під'їхав до будівлі з боку паркінгу, де не було журналістів та активістів. Вони на той час столяи біля центрального входу. При цьому поліція перед самим приїздом президента відібрали в активістів банер проти мера Києва Віталія Кличка.

Своєю чергою Савік Шустер заявив, що виглядає дивним запрошення лише 30 ЗМІ на пресмарафон. Прессекретар Зеленського Сергій Никифоров зазначив, що журналістів ніхто не обмежує на вулиці.

Вас тут хтось обмежує на вулиці? Ми транслюємо цей ефір до інтернету. Ну добре, ви не можете потрапити всередину (будівлі), але ви можете знімати те, що відбувається… навколо цього заходу. Ще питання?, - сказав він.

Журналісти наголосили, що це дискримінація. Але, за словами Никифорова, якби зібрали всі 16000 зареєстрованих в Україні ЗМІ, вони все одно не змогли б поставити запитання. Після такої попередньої фільтрації "розмова з президентом пройде без зайвого шуму".

Нагадаємо, у травні 2021 року відбулася третя велика пресконференція Зеленського, присвячена другій річниці його президентства. Про що тоді розповідав гарант - читайте тут.

Також вас може зацікавити наш матеріалВелика пресконференція Зеленського: аналіз тез попередніх років та прогнози

Читайте також

1