Кравчук не братиме участі у святкуванні Дня Незалежності

Стан його здоров`я залишається важким
Важливо
Кравчук не братиме участі у святкуванні Дня Незалежності
Леонід Кравчук (фото: Facebook)
19 Серпня 2021, 12:36
читать на русском

Перший президент незалежної України, 87-річний Леонід Кравчук не братиме участі у святкових заходах 23-24 серпня через стан здоров`я.

Про це Фокусу повідомила його прессекретарка Оксана Сибірцева.

Зараз нічого не плануємо, - сказала вона.

На запитання про стан здоров`я першого президента, якому 29 червня зробили операцію на серці і який відтоді не з'являвся на публіці, Сибірцева відповісти не змогла.

Новин, на жаль, немає, - заявила Сибірцева.

Кравчук (досьє Леоніда Кравчука) перебуває в лікарні ще від 29 червня, тоді йому зробили операцію на серці. Наразі інших подробиць про стан здоров'я першого президента України немає.

Нагадаємо, 28 червня Кравчук уперше не прийшов на святкове засідання в Раду до Дня Конституції через погане самопочуття. 29 червня стало відомо, що перший президент України Леонід Кравчук переніс операцію на серці.

Пізніше в  Офісі президента заявили, що поки що не розглядають можливість заміни 87-річного голови української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу. Як відомо, Кравчук з липня 2020 року є головою української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі на громадських засадах.

26 липня стало відомо, що після операції Кравчук вже місяць підключений до апарату ШВЛ в одній з київських лікарень.

Читайте також

1