Кравчук пояснив, чому з'являється в етерах на росТВ - відео

Перший президент хоче донести росіянам, що насправді відбувається в Україні
Кравчук пояснив, чому з'являється в етерах на росТВ - відео
Кравчук в ефірі телеканалу Фото: скрін з відео “Право на владу”
19 Лютого 2021, 09:37
читать на русском

Перший президент України, голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук пояснив, чому бере участь в етерах російських телеканалів.

У програмі "Право на владу" він запевнив, що має на меті доносити росіянам правду про те, що відбувається в Україні, зокрема на Донбасі.

Треба говорити всім правду, захищати Україну, захищати національні інтереси, - сказав Кравчук.

За його словами, після етерів на російських телеканалах до нього почали писати листи громадян РФ, які дякують за правду.

Читайте також

До речі, у мене дуже багато листів позитивних, у тому числі від росіян з різних регіонів, які кажуть: "Нарешті ми дещо дізналися". Тобто я не про те, що треба з ними обійматися. Треба говорити всім правду, - каже Кравчук.

Що стосується етеру, у якому він брав участь разом з одним із ватажків бойовиків контрольованого Росією угруповання "ДНР" Дениса Пушиліна, Кравчук сказав: "Справа не в тому, з ким ти говориш, а в тому, що ти говориш".

Свого часу було ухвалене рішення, щоб представники Пушиліна перебували в Тристоронній контактній групі і виступали там, вносили пропозиції, спілкувалися з усіма… Я з Пушиліним не спілкувався. Я поставив йому одне запитання, яке є для мене принциповим: вони хочуть будувати там на неконтрольованому Донбасі якусь національну російську державу? Тоді нам з ними говорити взагалі нема ніякої потреби. Або вони хочуть все ж таки будувати або домовлятися з нами, як інтегрувати ті регіони в Україну, – сказав Кравчук.

Нагадаємо, 15 лютого голова української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук поспілкувався з ватажком "ДНР" Денисом Пушиліним в етері російського пропагандистського каналу.