Криптобіржа Qmall у рекордні терміни зібрала 20 мільйонів на пресейлі нативного токена

Нову українську криптовалютну біржу Qmall представили співзасновники проекту Микола Удянський та Богдан Прилепа
Криптобіржа Qmall у рекордні терміни зібрала 20 мільйонів на пресейлі нативного токена
Криптобіржа qmall
20 Грудня 2021, 14:00
читать на русском

Нова українська криптобіржа Qmall за рекордно швидкий час - всього за 2 хвилини - зібрала 20 мільйонів на попередньому продажі нативного токена.

Про це повідомляється на офіційних сторінках біржі.

Наступний раунд токен-сейлу заплановано на 25 січня, де буде продано 30 мільйонів токенів за ціною 1 грн.

Розробники біржі Qmall анонсували старт робіт зі створення власного метавсесвіту з лаунчпадом для нових крипто та метапроєктів. Біржовий токен Qmall стане основним засобом розрахунку нової екосистеми. Передбачається, що реліз метавсесвіту відбудеться наприкінці 2022 року.

Також Qmall презентували зручний мобільний додаток. У Google Рlay та App Store його обіцяють запустити вже до кінця тижня.

Нагадаємо, Qmall – це нова легальна українська криптобіржа. Ініціаторами її створення є відомі українські ІТ-фахівці Микола Удянський та Богдан Прилепа. Презентація відбулася під час конференції BlockchainUA 3 листопада у Києві.

З моменту запуску біржа безперервно удосконалюється. Розробники впроваджують сучасне та безпечне програмне забезпечення, щоб користувачі могли швидко та без ризику виводити кошти з мінімальними комісіями. Також запроваджено оперативну цілодобову клієнтську підтримку.

2022 року Qmall планує випустити банківські картки для всіх своїх клієнтів. Також платформа співпрацюватиме з IBOX Bank, за допомогою терміналів якого можна буде поповнювати рахунок. У планах біржі надання кредитів під заставу криптовалюти, оплата комунальних послуг та придбання залізничних квитків за допомогою криптовалюти.

Читайте також