Удянський та Прилепа презентували нову українську криптобіржу Qmall

Українська криптобіржа - це додаткова гарантія безпечного інвестування
Удянський та Прилепа презентували нову українську криптобіржу Qmall
Криптовалюта Фото6 Alesia Kozik з Pexels
3 Листопада 2021, 17:37
читать на русском

Українські IT-бізнесмени Микола Удянський та Богдан Прилепа представили нову українську криптовалютну біржу Qmall.

Презентація відбулась під час конференції BlockchainUA, що проходила 3 листопада в Києві, пише РБК-Україна.

Як розповів Богдан Прилепа, створення біржі - це складний та довгий процес. Її розробка зайняла понад три роки.

Компанія Prof-IT ґрунтовно підійшла до цього питання, у зв'язку з чим розробка біржі зайняла понад три роки. У її основі лежить унікальне, розроблене нами технічне рішення, випробуване на інших торгових майданчиках, що фігурують у рейтингу ТОП 100 CoinMarketCap, тепер ми застосовуємо його в українському проєкті, - пояснив співзасновник біржі Прилепа.

Своєю чергою Микола Удянський наголосив, що нова криптовалютна біржа - це не лише складний, але й досить затратний проєкт. За чотири роки на її розробку витратили понад 3 млн доларів.

У розробку рішення ми вклали понад 3 млн доларів за чотири роки. Це комерційний продукт, який ми вирішили реалізувати і в рамках України. Я впевнений, що він знайде свою аудиторію, оскільки на ринку, крім нас, є ще два гравці - і це складно назвати конкуренцією. Ми унікальні своїм міжнародним досвідом і рішенням, які ми вдосконалювали понад 3 роки, також у нас 10 тис. терміналів від партнера Ibox Bank по Україні, у жодної біржі у світі немає такої мережі, - розповів Удянський.

Українські айтівці вирішили створити українську криптобіржу, оскільки є багато ризиків під час користування закордонними. Постійні випадки заморозки рахунків користувачів, а люди не можуть отримати свої гроші. При цьому юридичні питання на відстані складно вирішувати з огляду на правовий сектор країни, де зареєстрована біржа, до того ж це дорого. Тому це просто необхідно, аби біржа була українська з офіційним представництвом та службою підтримки.

За їхніми слова, українська криптобіржа - це додаткова гарантія безпечного інвестування та безпечної роботи з криптовалютою в Україні, особливо якщо біржа працює у правовому полі.

Ще одним ступенем безпеки буде верифікація кожного користувача та звичних для користувачів багаторівневих автентифікацій.

Довідка. Микола Удянський - відомий український IT-бізнесмен, який входить до 100 найбагатших українців 2021 року за версією Forbes.

Богдан Прилепа - CEO новоствореної біржі Qmall, який запустив до цього безліч блокчейн-стартапів та криптовалютних бірж, що входять до топ-100 бірж на coinmarketcap.

Нагадаємо, український IT-бізнесмен Богдан Прилепа анонсував запуск першої криптовалютної біржі Qmall, яка буде повністю регульована Мінцифрою і Нацбанком. За словами експерта, міжнародна компанія Prof-IT, яка спеціалізується на розробці блокчейн-рішень і криптовалютних бірж по всьому світу, вже завершує розробку Qmall.

Читайте також наш матеріалБіткоїн, альткоїни та інші: усе, що потрібно знати про десятку найпопулярніших криптовалют світу 

Читайте також