Українська криптовалютна біржа Qmall залучила понад 25 тисяч користувачів лише за 5 днів

Нову українську криптовалютну біржу Qmall презентували співзасновники проекту Микола Удянський та Богдан Прилепа
Ексклюзив
Українська криптовалютна біржа Qmall залучила понад 25 тисяч користувачів лише за 5 днів
Біржа Qmall
8 Грудня 2021, 09:48
читать на русском

Українська криптовалютна біржа Qmall від 1 грудня запустила кампанію з роздачі токенів, яка триватиме до 1 лютого 2022 року.

Про це повідомили у пресслужбі компанії спеціально для Парламент.ua.

Взяти участь у роздачі біржових токенів може будь-який українець, наголосили у компанії. Однак, якщо людині самій складно пройти процедуру реєстрації та керувати своїми віртуальними активами, то їй допоможуть спеціалісти. Qmall планує відкрити академії у кожному з регіонів України, де слухачі отримуватимуть всі необхідні знання про віртуальні активи та способи управління ними.

Новий проєкт українських фахівців набув популярності за лічені дні після його запуску.

Проміжний результат говорить сам за себе, зараз у нас на сайті понад 25 тисяч зареєстрованих користувачів. Вже роздано понад 4 млн токенів для користувачів, які пройшли реєстрацію та верифікацію. На початок торгів, які мають розпочатися на біржі до 15 лютого, ми очікуємо мінімум 120 тисяч зареєстрованих користувачів, а до 1 лютого 2022 року ми роздамо понад 20 млн грн у токенах Qmall, - розповів СЕО-керівник проєкту Богдан Прилепа.

Фахівець також детально пояснив, як усі охочі можуть зареєструватися на біржі та отримати винагороду від участі в айрдропі.

Спочатку необхідно зареєструватися на біржі Qmall (https://qmall.io/), завантаживши персональні дані для ідентифікації особи. Потім підписатися на всі канали майданчика у соцмережах та зробити перший внесок на біржу, - наголосив Прилепа.- Після цього на рахунок клієнта автоматично зарахують 500 грн у токенах Qmall.

Винагорода користувача зросте, якщо запросити на біржу друзів. За кожного нового учасника платформа нараховує додаткових 100 грн у токенах Qmall. А якщо й друзі когось запросять - ви отримаєте ще 50 грн у токенах QML (власний токен біржі з однойменною назвою). Засновники проєкту також анонсували пресейл, який триватиме з 15 до 25 грудня 2021 року. Під час цієї події інвестори зможуть придбати 50 млн токенів за мінімальною ціною. У рамках приватного раунду 1 QML продаватиметься по 1 грн за токен.

Згаданий токен можна використовувати для погашення торгової комісії задля отримання знижок. Клієнти біржі також можуть заробляти на стекінгу. Для цього вони поміщають токени Qmall у Staking Poоl. Це нагадує строковий внесок, за який вони одержують процент.

Також монета використовуватиметься для голосувань на платформі. Власники QML обиратимуть токени для лістинга, братимуть участь у IEO тощо.

Токен Qmall дозволить його власникам брати участь в ексклюзивних заходах на біржі, а також торгувати на онлайн-ринках електронної комерції. Останнє передбачає покупку товарів та послуг партнерів платформи.

Нагадаємо, Qmall - це нова легальна українська криптобіржа. Ініціаторами її створення є відомі українські ІТ-фахівці Микола Удянський та Богдан Прилепа. Презентація відбулась під час конференції BlockchainUA 3 листопада в Києві.

У 2022 році Qmall планує випустити банківські картки для всіх своїх клієнтів. Також платформа співпрацюватиме із IBOX Bank, за допомогою терміналів якого можна буде поповнювати рахунок. У планах біржі надання кредитів під заставу криптовалюти, оплата комунальних послуг та купівля залізничних квитків за допомогою криптовалюти. Для українських цифрових стартапів також запустять новий Launchpad-майданчик.

Читайте також

1