Курять IQOS в Раді: Геращенко поскаржилася Стефанчуку на колег-курців

Таким чином нардепи порушують закон, який самі ж і ухвалили
Курять IQOS в Раді: Геращенко поскаржилася Стефанчуку на колег-курців
Ірина Геращенко (фото: УНІАН)
15 Лютого 2022, 18:46
читать на русском

Співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко поскаржилася голові Верховної Ради України Руслану Стефанчуку на депутатів, які курять IQOS в парламенті.

Про це стало відомо з трансляції засідання Ради.

Зараз в кулуарах Верховної Ради, в тому числі біля ліфтів Верховної Ради, близько 20-30 народних депутатів України курять IQOS. Я хочу звернутися до вас як до голови Верховної Ради з проханням, щоб ви апелювали до колег, що в першу чергу самі народні обранці мають шанувати українське законодавство, - зазначила Геращенко.

За її словами, в першу чергу йдеться про представників монобільшості.

Я не маю можливості перевірити, чиїх народних депутатів там більше, чи є вони взагалі, але я звертаюся просто до всіх народних депутатів: ми повинні шанувати те законодавство, яке ми приймаємо. Ми повинні здійснювати все для того, щоб не порушувати ті норми, до яких ми прагнемо. А IQOS, цигарки та все інше - це зло. Сам не палю і вам не раджу, - відреагував на слова колеги Стефанчук.

Нагадаємо, раніше на паління IQOS у туалетах парламенту Стефанчуку вже скаржилися нардепи фракції ОПЗЖ. Вони зауважили, що більшість порушників - представники монобільшості в Раді.

Читайте також

1