Лістинг монети Toncoin на біржі Qmall показав зростання 35%

На українську біржу Qmall запущено криптомонету Ton
Ексклюзив
Лістинг монети Toncoin на біржі Qmall показав зростання 35%
Криптовалютна біржа Фото: Tima Miroshnichenko з Pexels
17 Лютого 2022, 13:39
читать на русском

На українську біржу Qmall запущено криптомонету Ton, ініціатором створення якої є засновник Telegram Павло Дуров. Після лістингу токена на Qmall Ton показав зростання 35%.

Про це повідомив український ІТ-фахівець, співзасновник Qmall Микола Удянський.

Сьогодні мій вибір – Toncoin. Задум грандіозна, технологія теж. Створити швидкий, недорогий та нескінченно масштабований протокол для будь-яких фінансових транзакцій. Але вперше регулятори не дали шансу на життя проекту. І тепер він опинився в руках ентузіастів, які продовжили роботу, – розповів він.

Удянський повідомив, що вже зараз одна з команд продовжує розробку оригінальної мережі testnet2, створенням якої займався Павло Дуров.

Для мене це дуже авторитетний лідер у світі цифр. Я вірю в його технологію і переконаний, що відродження Toncoin стане для нього репутаційним проектом, - зазначив він.

Співзасновник Qmall також розповів, що нещодавно до команди розробників блокчейну TON приєднався давній головний стратегічний партнер Павла Дурова Андрій Рогозов. За його словами, проєкт TON знаходиться на шляху повної інтеграції з месенджером Telegram.

Незабаром проєкт чекає великий лістинг на топових світових майданчиках. Хоча вже зараз Toncoin можна купити на TON і на таких глобальних біржах як FTX, Okex, Gate та інших. І я вже зайшов у цю монету на велику суму. Але хочу відразу пояснити: Toncoin – це серйозна монета із серйозним майбутнім. Вона не підходить для швидкої наживи. Я вірю в цей проєкт і це один із моїх фаворитів на 2022 р. Незабаром це має стати топом, – вважає Удянський (досьє Миколи Удянського).

Зазначимо, що монета у зв'язку з лістингом на Qmall та постом власника цієї біржі показала 35-відсоткове зростання, що стало рекордом для TON. Це можна побачити на графіках нижче:

Довідка: наприкінці 2017 року брати Микола та Павло Дурови вигадали блокчейн-платформу Telegram Open Network (TON). TON повинен був перетворитися на платформу для децентралізованих програм за аналогією з Google Play і AppStore. Головною внутрішньомережевою криптовалютою мала стати Gram. Її можна було б використовувати для оплати контенту та підписок на послуги, підтримки авторів каналів Telegram та для покупок реальних товарів та послуг через боти.

Комісія з цінних паперів (SEC) США у травні 2020 року визнала токени Gram цінними паперами, і американський суд у результаті заборонив випуск криптовалюти і Telegram не отримав власну блокчейн-платформу, яка могла б розв'язати проблему монетизації месенджера.

Після цього з'явилася криптовалюта Toncoin. Дуров заявляв, що "TON на роки випереджає всі інші проєкти в області блокчейну".

Після цього повідомлення вартість криптовалюти Toncoin за добу злетіла на 20,3% до 2,85 долара. За тиждень ціна Toncoin збільшилася на 8%.

Нагадаємо, нову біржу презентували 3 листопада 2021 року у Києві Микола Удянський та IT бізнесмен у сфері блокчейн технологій Богдан Прилепа. А вже 15 лютого відбувся третій раунд продажу токенів у форматі IDO. Цього ж дня відкрилися торги токеном QMALL на трьох топових DEX-біржах. Докладніше про біржу Qmall можна дізнатися за посиланням (https://qmall.io/ru).

Читайте також

1