Удянський: Українська Qmall стане першим у світі метавсесвітом серед криптобірж

Метавсесвіт готуються запустити вже у 2022 році
Удянський: Українська Qmall стане першим у світі метавсесвітом серед криптобірж
Микола Удянський (фото: Вікіпедія)
3 Лютого 2022, 14:45
читать на русском

Популярна українська криптовалютна біржа Qmall стане першою в світі подібною інституцією, яка створить власний метавсесвіт. 

Про це Парламент.ua повідомив Микола Удянський, один зі співзасновників біржі Qmall, відомий ІТ-бізнесмен, який з 2021 року входить до ТОП-100 найбагатших українців за версією Forbs.

Наш метавсесвіт стане проривом у сфері криптобірж. його головними завданнями є залучення ще більшої кількості нових клієнтів та формування надпривабливих цін на токени Qmall, - пояснив бізнесмен.

Планується, що метавсесвіт буде готовий до запуску вже до кінця 2022 року. У метавсесвіті побудують віртуальну інфраструктуру із супермаркетів, розважальних закладів та інших цікавих локацій. У кожній з них за токени Qmall можна буде придбати товари чи послуги, так само як у реальному житті.

Метавсесвіт - це така собі віртуальна реальність, яка живе своїм повсякденним життям. Власники токенів Qmall, блукаючи містом, зможуть розрахуватися криптовалютою у віртуальних барах, магазинах, кіно чи театрах, взяти участь в аукціонах тощо. Це має підштовхнути нас до удосконалення монет, аби попит на них та їхня інвестиційна привабливість зростали, - розповів Удянський.

Бізнесмен особливо наголосив на тому, що подібний проєкт на криптобіржах є першим не лише в Україні, а й в усьому світі. 

Це означає, що за допомогою нашого метавсесвіту український крипторинок виходить на якісно новий рівень, значно випереджаючи своїх конкурентів, - підкреслив Удянський.

Нагадаємо, нову біржу презентували 3 листопада 2021 року у Києві Микола Удянський та IT бізнесмен у сфері блокчейн технологій Богдан Прилепа. А вже 15 лютого відбудеться третій раунд продажу токенів у форматі IDO. Цього ж дня буде відкрито торги токеном QMALL на трьох ТОПових DEX-біржах. Детальніше про біржу Qmall можна дізнатися за посиланням.

Читайте також