Лобода, Лорак, Басков, Кіркоров: яких "народних артистів України" позбавлять звання

Вони підтримують агресію росії проти України
Лобода, Лорак, Басков, Кіркоров: яких "народних артистів України" позбавлять звання
Микола Басков, фото з відкритих джерел
21 Березня 2022, 18:11
читать на русском

Комітет Верховної Ради з питань інформполітики звернувся до президента Володимира Зеленського щодо позбавлення звань "народний артист України" і "заслужений артист України" Миколи Баскова, Володимира Бортка, Василя Горелла, Філіпа Кіркорова, Ігоря Крутого, Кароліни Куєк (Ані Лорак), Світлани Лободи та Таїсії Повалій.

Про це повідомила народний депутат, голова підкомітету з питань інформаційноїполітики цього комітету Євгенія Кравчук у Facebook.

У час, коли справжні митці України роблять все можливе, щоб підтримати нашу державу (займаються волонтерством; багато артистів навіть вступили до лав ЗСУ), дехто продовжує продавати свою гідність за криваві рублі, заперечує чи замовчує війну та підтримує агресію проти України. Ці люди не матимуть жодних почестей в Україні не лише на людському рівні, а й офіційно, - сказала Євгенія Кравчук.

Нагадаємо, російського співака Миколу Баскова можуть заарештувати через його допис у соцмережі Instagram, у якому він підтримував та пропагандував війну Росії проти України.