Ляшко розповів, що може ускладнити перебіг COVID-19 у хворих

Необхідно вживати якомога менше вуглеводів
Ляшко розповів, що може ускладнити перебіг COVID-19 у хворих
Віктор Ляшко (фото: УНІАН)
14 Листопада 2020, 19:01
читать на русском

Вживання солодощів і низька фізична активність можуть ускладнити перебіг коронавірусного захворювання.

Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко в ефірі телеканалу "Україна 24".

Треба якомога менше вуглеводів, особливо солодких - вони згущують кров... Вуглеводні (продукти - ред.), низька фізична активність призводять до того, що ускладнюється перебіг захворювання, - зазначив Ляшко.

Читайте також

Нагадаємо, що головний санітарний лікар Віктор Ляшко (досьє Віктора Ляшка) заявляв, що цієї зими ситуація з коронавірусом в Україні погіршиться. Такі висновки зробили у МОЗі, проаналізувавши динаміку захворюваності.

Ляшко додав, що ситуація в Україні погіршилася після того, коли люди повернулися з відпусток і розпочався навчальний процес.

Раніше голова Верховної Ради Дмитро Разумков (досьє Дмитра Разумкова) заявив, що Україна менш-більш готова до другої хвилі коронавірусу.

У Всесвітній організації охорони здоров'я прогнозують зростання смертності від коронавірусу в Європі в 4-5 разів у порівнянні з квітневими показниками. У ВООЗ назвали "абсолютно необхідним" введення все більш жорстких обмежень у багатьох європейських країнах, оскільки вони засновані на наукових даних: вірус поширюється в будинках та інших закритих приміщеннях і там, де не дотримуються правил безпеки.

1