Ляшко відреагував на своє можливе призначення на посаду глави МОЗ

Він працює заступником вже при третьому міністрі
Ляшко відреагував на своє можливе призначення на посаду глави МОЗ
Віктор Ляшко (фото: УНІАН)
15 Травня 2021, 17:31
читать на русском

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко відмовився коментувати можливе призначення на посаду міністра охорони здоров'я.

Про це Ляшко (досьє Віктора Ляшка) розповів на зустрічі з журналістами у Міністерстві охорони здоров'я суботу, 15 травня.

Дивіться, я на посаді заступника вже при третьому міністрі. І кожен раз при зміні хтось комусь щось пропонує і обговорює... Некоректно зараз з мого боку коментувати якісь певні речі, - сказав Ляшко, відповідаючи на питання про пропозицію крісла глави МОЗ.

Так, головний санітарний лікар уникав запитань щодо свого можливого призначення.

Ляшко був заступником міністрів охорони здоров'я Зоряни Скалецької, Іллі Ємця та Максима Степанова.

Я вам офіційно обіцяю. Якщо відбудуться якісь зміни у 22-23 році, то вони будуть присвячені такому спілкуванні в доброзичливій обстановці з чашкою чаю, - сказав він.


Контекст. Очільника МОЗ Максима Степанова могли відправити у відставку через затримку доставлення вакцини проти коронавірусу до України. В Офісі президента вважають, що вакцинація в Україні - це абсолютна зона відповідальності міністра.

Верховна Рада має намір відправити Степанова у відставку і зібрала уже  необхідних 150 підписів для скликання позачергового засідання парламенту.

14 травня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль підписав подання про звільнення міністра охорони здоров`я Максима Степанова.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, головним претендентом на посаду міністра охорони здоров'я є головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Читайте також

1