Маркарова подякувала Зеленському та Кулебі за призначення її послом у США

Пані посол вірить, що Україна зможе стати надійним стратегічним партнером для Штатів
Маркарова подякувала Зеленському та Кулебі за призначення її послом у США
Оксана Маркарова (фото: УНІАН)
26 Лютого 2021, 12:27
читать на русском

Ексміністерка фінансів Оксана Маркарова відреагувала на призначення її послом України в Сполучених Штатах Америки. Вона подякувала президенту Володимиру Зеленському та міністру закордонних справ Дмитру Кулебі за довіру та амбітні завдання.

Про це Маркарова написала у Facebook.

Велика честь і ще більша відповідальність - представляти Україну в Сполучених штатах Америки. Дякую президенту Володимиру Зеленський та міністру Дмитру Кулебі за довіру та амбітні завдання, - написала пані посол.

Як повідомила Маркарова, то вона радіє приєднанню до ефективного українського дипломатичного війська - чоловіків та жінок, невтомна робота яких - невіддільна частина багатьох перемог як на міжнародній арені, так і в Україні.

Читайте також

Пані посол вірить у те, що тисячолітня історія України, помножена на унікальну життєстійкість попри численні атаки, та розпочата трансформація в модерну інноваційну країну, разом з поверненням до Європейської родини та майбутнім членством у НАТО, надає шанс у 21 столітті стати регіональним лідером нової якості та надійним стратегічним партнером для Сполучених штатів Америки.

Нагадаємо, що 26 лютого президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) призначив колишню міністерку фінансів Оксану Маркарову Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполучених Штатах Америки.

У листопаді минулого року міністр закордонних справ Дмитро Кулеба запропонував призначити новим послом України в США Оксану Маркарову.

1