Мати глави ОП Єрмака зробила собі тату у синьо-жовтих кольорах

У себе на правій руці жінка набила татуювання українського тризуба в національних жовто-блакитних кольорах
Мати глави ОП Єрмака зробила собі тату у синьо-жовтих кольорах
Андрій Єрмак / Фото: president.gov.ua
8 Квітня 2024, 20:46
читать на русском

Глава адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак дав розлоге інтерв'ю американському виданню Politico. Почалось воно з опису татуювання, що його мама має на руці.

"Андрій Єрмак, впливовий глава  адміністрації президента Володимира Зеленського перервався, щоб знайти на мобільному телефон знімок своєї 77-річної матері. На фото вона демонструє у себе на правій руці татуювання українського тризуба в національних жовто-блакитних кольорах".

Єрмак усміхається, пояснюючи, що майстер татуювань попередив маму: кольори можуть почати тьмяніти через кілька років.

На що жінка відповіла: "Слухайте, в мене залишилося не так багато років, переконана, що на мій вік цих кольорів вистачить".

"Україна, дає зрозуміти Єрмак, така ж мужня, як і його мати: "Люди можуть сказати, що вони втомилися, але якщо ви запитаєте їх, чи хочуть вони йти на компроміс з Росією, то вони вам категорично скажуть, що ні. І те, що люди залишаються в Україні цілими сім'ями, підтверджує, що в цілому настрої людей залишаються непохитними", - пише видання.

Нагадаємо, під час повномасштабного вторгнення українські політики та зірки відійшли дещо на інший план, звільнивши місце для військових. Імена Залужного, Сирського, Тарнавського чи Юрія Ігната знають майже всі. Не обійшлось у цьому випадку і без прізвиськ. Зокрема голова ОП Андрій Єрмак носить прізвиська "Воєвода", "Кардинал" і "Візир" - через здатність впливати на політику.

Про прізвиська інших відомих українців читайте за посиланням тут.

Читайте також