Медведчук з`явився в етері білоруських телеканалів і розповідав про "неонацизм" в Україні

Медведчук видав чергову брехню на пропагандистському ТБ
Медведчук з`явився в етері білоруських телеканалів і розповідав про "неонацизм" в Україні
Медведчук Фото: скрін з відео СБУ
13 Лютого 2023, 14:28
читать на русском

Екснардеп та кум Путіна Віктор Медведчук виступив в ефірі білоруського телеканалу. В інтерв'ю пропагандистам він заявив, що в Україні "править неонацизм", а українців "залякали та погрожують репресіями".

За словами зрадника Медведчука, мільйони громадян їдуть з країни не через повномасштабну війну, а через "політику та злочинну владу Зеленського".

"...є інша Україна, інший голос, який має бути почутий і в Україні, і у світі. Який каже, що ми хочемо не лише миру, ми хочемо дружніх стосунків із Росією. Ми хочемо, щоб злочинна влада канула в Лету. І це величезна робота, яку ми розпочали і яку будемо проводити, щоб поламати те інформаційне поле, яке, як туман, сьогодні овіяло думки, свідомість українців, сповнене антиросійської істерії та побудови антиРосії в Україні", - сказав він.

Медведчук заявив, що "в основі політики Зеленського сьогодні влада, а режим озброївся політикою неонацизму".

"Сьогодні треба розвіяти міф про те, що цей неонацизм підтримується українцями. Він не підтримується 9-12 мільйонами, які покинули країну. Він не підтримується мільйонами, які перебувають в Україні, яких, на жаль, загнали під лаву, залякали, погрожують репресіями, кримінальними переслідуваннями, знущаннями та насильством. Але це все треба продемонструвати, довести, зробити, щоби неонацизм припинив існування на території України", - додав зрадник.

Нагадаємо, Росія обміняла кума російського президента владіміра путіна - віктора медведчука - на 200 українських захисників. Саме через нього йшло фінансування агентурних мереж РФ в Україні.

Читайте також