Медведчуку подовжили термін тримання під вартою до 19 вересня

Відповідне рішення ухвалив суд на прохання Офісу генпрокурора
Медведчуку подовжили термін тримання під вартою до 19 вересня
Віктор Медведчук Фото: УНІАН
4 Серпня 2022, 19:19
читать на русском

Личаківський райсуд Львова подовжив термін тримання під вартою підозрюваного у державній зраді та сприянні тероризму екснардепа Віктора Медведчука.

Так, Медведчук перебуватиме під вартою щонайменше до 19 вересня. Про це свідчить відповідне рішення суду.

Слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора та продовжив строк тримання під вартою без визначення розміру застави Медведчуку В.В., який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 ч.1 ст.111, ч.2 ст.28 ч.1 ст.258-3 КК України, в межах строку досудового розслідування, а саме до 19 вересня 2022 року" – йдеться у рішенні суду.

Раніше новий генпрокурор України Андрій Костін повідомив, що одна з кримінальних справ, по якій проходить кум путіна Віктор Медведчук, вже перебуває на стадії судового розгляду. Про яку саме справу йдеться, генеральний прокурор України не пояснив.

Костін також заявив, що до кінця року можуть бути вже винесені вироки у справах Медведчука.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував можливість обміну арештованого олігарха Віктора Медведчука на полонених росією українців. Він назвав Медведчука "заробітчанином", який був в Україні "на російських політичних грошах". 

Читайте також

1