Мендель анонсувала велику пресконференцію Зеленського

Ймовірно вона відбудеться у травні до другої річниці президентства Зеленського
Важливо
Мендель анонсувала велику пресконференцію Зеленського
Юлія Мендель Фото: сторінка у Фейсбук
9 Березня 2021, 16:51
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський може провести велику пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання на посаду.

Про це прессекретарка президента Юлія Мендель розповіла в інтерв'ю виданню "Гордон".

За її словами, дату великої пресконференції президента ще не призначили.

Часу точного немає, дати точної немає.... Він є відкритим, він готовий відповідати на всі питання і далі.... Я думаю, що до другої річниці, це 20 травня, але не можу зараз точно про це заявити, – сказала Мендель (досьє Юлії Мендель).

Читайте також

Прессекретарка уточнила, що не вона планує пресконференцію, "це командна робота". Водночас вона не вважає, що президент має регулярно давати пресконференції.

Президент не повинен проводити пресконференції на постійній основі, базисі. Проте, у нас було дуже багато комунікацій. Під час виборів ми відвідали майже кожне місто, і в кожному у нас обов'язково був пресбрифінг, – розповіла Мендель.

Крім того, вона повідомила, що для комунікації з медіа президент використовує різні формати – політичні ток-шоу, інтерв’ю, спілкування з іноземними медіа тощо. Речниця розповіла, що зараз має близько 100 запитів на інтерв'ю з президентом від різних ЗМІ.


Контекст. У тому ж інтерв`ю Мендель розповіла, що Зеленський ще сам для себе не вирішив, чи буде балотуватися на другий термін. Сама Мендель хотіла б, щоб він балотувався, оскільки Зеленський "дуже правильно і добре веде нашу країну". Водночас речниця не впевнена, що залишиться на посаді в разі повторного обрання Зеленського.