Мендель підтвердила шпиталізацію Зеленського

У президента легкий перебіг хвороби
Мендель підтвердила шпиталізацію Зеленського
Юлія Мендель (фото: УНІАН)
12 Листопада 2020, 10:18
читать на русском

Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель підтвердила інформацію щодо перебування Зеленського та керівника Офісу президента Андрія Єрмака у лікарні.

Про це вона повідомила у Facebook.

Мендель (досьє Юлії Мендель) зазначила, що раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк  повідомив про перебування президента України та керівник Офісу президента у клінічній лікарні "Феофанія".

Логістичні рішення приймалися доволі швидко, Президент справді з Офісу вирушив додому, а звідти у вівторок перебрався до лікарні, адже там кращі умови для самоізоляції та догляду за пацієнтами з коронавірусною інфекцією, - написала вона.

Прессекретарка повідомила, що Зеленський та Єрмак уже провели звідти кілька нарад. Саме з лікарні президент спілкувався з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Обоє активні і мають легкі симптоми хвороби, - додала Мендель.

Читайте також

Нагадаємо, що 9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Прессекретарка президента Юлія Мендель, коментуючи новину про те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак захворіли на коронавірус, написала, що  "на жаль... Президент почувається добре", маючи на меті проінформувати читачів про стан здоров'я Зеленського.

Через півгодини Мендель вирішила пояснити свою "технічну" помилку, звинувативши критиків у цинізмі.

Більше про виявлення коронавірусу у Зеленського читайте у матеріалі Парламент.UA: "На жаль, Мендель прессекретарка Зеленського: соцмережі жартують про хворобу президента та його праву руку"