Мер Вознесенська зіткнувся з пасажирським автобусом - хто винен у ДТП

Меру сонце засвітило очі, тому він не помітив автобуса
Мер Вознесенська зіткнувся з пасажирським автобусом - хто винен у ДТП
ДТП у Вознесенську (фото: Нацполіція)
7 Вересня 2021, 20:49
читать на русском

Сьогодні, 7 вересня, на Миколаївщині міський голова міста Вознесенськ Євгеній Величко зіткнувся з пасажирським автобусом, у якому не було пасажирів.

Про це повідомив Вознесенський вісник на своїй фейсбук-сторінці. 

Сьогодні близько 8 ранку на перехресті вул. Берегового та Черняховського авто міського голови зіткнулося з пасажирським автобусом. Чоловік на ім’я Віталій повідомляє, що за кермом був він, а не міський голова, - йшлося в повідомленні.

Пізніше мер міста підтвердив, що сам був за кермом.

ДТП сталося під час того, як їхав за секретарем ради Вікторією Бальцер. В момент повороту сонце засліпило очі і тому не помітив автобуса, - сказав Величко.

У виданні зазначили, що станом на 9:16 в поліції не було зафіксовано жодного звернення з приводу ДТП за даною адресою, хоча свідки повідомили, що поліція була на місці події до цього часу.

Станом на 9:50 автівка працівників поліції знову зафіксована на місці ДТП, але вже без авто Євгенія Величка, - додали у Вознесенському віснику.

Нагадаємо, поліція просить суд стягнути штраф з народного депутата Олександра Юрченка, який влаштував ДТП у Львові на незадекларованому авто, і позбавити на один рік водійських прав за водіння в нетверезому стані.