Не треба створювати проблем: Разумков різко висловився про ДТП зі слугою-депутатом Трухіним

У цій ситуації не може бути жодних індульгенцій
Не треба створювати проблем: Разумков різко висловився про ДТП зі слугою-депутатом Трухіним
Дмитро Разумков (фото: rada.gov.ua)
7 Вересня 2021, 12:30
читать на русском

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що поведінка народного депутата від "Слуги народу" Олександра Трухіна є неправильною. Оскільки потрапити у ДТП може кожен, але мовчання лише створює проблеми.

Про це спікер парламенту сказав під час погоджувальної ради у вівторок, 7 серпня.

За його словами, у дорожньо-транспортну пригоду може потрапити кожен, але потрібно було одразу реально розповісти про інцидент.

При цьому Разумков уточнив, що жодних індульгенцій і бути не може, а "повинна бути об'єктивна реальність".

Не треба створювати собі, парламенту проблем. Треба вийти та сказати, яка склалась ситуація. Оскільки в ДТП може потрапити кожен. Коли ти промовчав хвилину, то проблема відображається на всіх, на всіх депутатах... Цей той негатив, який точно не потрібен українському парламенту сьогодні, - наголосив спікер.

Нагадаємо, 23 серпня на Бориспільській трасі сталася аварія за участі народного обранця Трухіна. Його Audi в'їхала в автомобіль Ford, який протаранив інше авто. Внаслідок ДТП постраждали шестеро осіб, зокрема двоє дітей. Згодом ЗМІ почали видаляти інформацію про аварію з депутатом зі своїх сайтів. Головний редактор "Новинарні" Дмитро Лиховій, зокрема, повідомив навіть про погрози за те, що відмовився зняти новину про аварію із депутатом.

31 серпня у поліції зазначили, що через наявність серед фігурантів справи народного депутата України, зокрема від "Слуги народу" Олександра Трухіна, розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

Читайте також

1