Скандальний депутат-слуга Трухін написав дисертацію про російську імперію

Нардеп вирішив піти шляхом опозиціонера Іллі Киви
Скандальний депутат-слуга Трухін написав дисертацію про російську імперію
2 Вересня 2021, 14:30
читать на русском

Народний депутат з фракції "Слуга Народу" Олександр Трухін, який у серпні потрапив у ДТП з шістьма постраждалими на Бориспільській трасі, написав кандидатську дисертацію.

Про це повідомляють журналісти видання "Bihus.Info" у Твіттері.

Тема кандидатської депутата: "Правове регулювання благодійної діяльності на українських територіях у складі Російської імперії".

Комусь лаври Киви не дають спокою. Депутат зі "слуг" Трухін теж написав дисертацію. Тема кандидатської: "Правове регулювання благодійної діяльності на українських територіях у складі Російської імперії". Дата захисту – ще невідома. Дисертацію на сайті ВНЗ ще не опублікували, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, навесні у скандал через захист дисертації втрапив нардеп Ілля Кива. 26 квітня Кива зі скандалом захистив кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, проте не міг навіть відповісти на просте питання, що він має на увазі під "демократичним євроінтегрованим державним апаратом".  Нардеп пообіцяв дати відповідь в наступній своїй дисертації

23 серпня на Бориспільській трасі сталася аварія за участі народного обранця Трухіна. Його Audi в'їхала в автомобіль Ford, який протаранив інше авто. Внаслідок ДТП постраждали шестеро осіб, зокрема двоє дітей. Згодом ЗМІ почали видаляти інформацію про аварію з депутатом зі своїх сайтів. Головний редактор "Новинарні" Дмитро Лиховій, зокрема, повідомив навіть про погрози за те, що відмовився зняти новину про аварію із депутатом з сайту.

31 серпня у поліції зазначили, що через наявність серед фігурантів справи народного депутата України, зокрема від "Слуги народу" Олександра Трухіна, розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

Читайте також

1