Мешканця Дніпропетровської області 13 годин вмовляли здатися поліції

Чоловіка підозрюють у вбивстві хатньої робітниці
Мешканця Дніпропетровської області 13 годин вмовляли здатися поліції
Затримання підозрюваного у вбивстві у Дніпропетровській області Фото: МВС
8 Липня 2021, 06:02
читать на русском

Після 13-годинних перемовин поліцейські Дніпропетровщини затримали чоловіка, причетного до вбивства помічниці по дому.

Як повідомляє МВС, тіло 57-річної жінки виявила сестра господині будинку 5 липня ввечері, яка на той час була у від’їзді. Жінка попросила перевірити житло, бо помічниця по дому не відповідала на дзвінки.

Поліцейські карного розшуку з’ясували, що до вбивства жінки може бути причетний 62-річний власник будинку, який незадовго до цього поїхав з дому на власному авто. Для його затримання по області була введена спеціальна поліцейська операція, в результаті якої було встановлене місце перебування підозрюваного.

За адресою терміново прибули поліцейські карного розшуку та спецпризначенці КОРДу. Після 13 годин перемовин чоловік здав зброю та вийшов з будинку. 6 липня близько 11-ї ранку його затримали та доставили до Кам’янського районного управління поліції. Під час обшуку з оселі підозрюваного вилучили п’ять одиниць зареєстрованої зброї, - розповіли правоохоронці.

Слідчі з'ясували, що 5 липня вранці між власником квартири та 57-річною помічницею по дому виник конфлікт на ґрунті особистої неприязні. Під час сварки чоловік завдав жінці 11 ножових поранень у груди та спину. Внаслідок отриманих трав потерпіла померла на місці.

За скоєння умисного вбивства чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, що передбачене ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у селі Круглик (Київська область) 25-річний чоловік вбив 41-річного знайомого, до якого прийшов, аби надати послуги з інтимного масажу.

Читайте також