Микитась розповів, кому зі "слуг" і скільки платив за підтримку в парламенті

На "потреби партії" Микитась передав два мільйони доларів
Головне
Микитась розповів, кому зі "слуг" і скільки платив за підтримку в парламенті
Андрій Холодов (Фото: Слово і діло)
23 Грудня 2020, 10:58
читать на русском

Колишній президент "Укрбуду" Максим Микитась розповів, що перед парламентськими виборами у 2019 році передав "Слугам народу" два мільйони доларів за обіцянки підтримки в новій Верховній раді.

Про це він розповів у інтерв`ю Цензор.НЕТ.

За словами Микитася, ідея "фінансової підтримки" партії Зеленського належала головному юристу "Укрбуду" В`ячеславу Мармишу.

Мармиш нібито звів Микитася з Андрієм Холодовим, нині нардепом від "Слуги народу" і заступником голови фінансового комітету Ради. Через Холодова Мармишу пообіцяли підтримку в Офісі президента і Мармиш втягнув Микитася у фінансування виборчої кампанії "слуг" у Києві.

Микитась стверджує, що він передав через Холодова на потреби партії два мільйони доларів. Ці гроші нібито пішли на організацію агітації і проведення виборів у 5 округах Києва, за які відповідав Холодов. Також Микитась передав Холодову усі білборди "Укрбуду" для розклеювання агітматеріалів.

Читайте також

Холодов стверджував, що у нього буде 25 депутатів і хвалився, що вони з Медведчуком (Віктором Медведчуком, кумом Путіна і нардепом від "ОПЗЖ" - ред.) – куми, - розповів Микитась.

За словами забудовника, після виборів Холодов "забув" про свої обіцянки допомогти "Укрбуду" у вирішенні проблем, зокрема щодо кримінальної справи з квартирами Нацгвардії та з "віджимом" компанії, в якому, за твердженням Микитася, брав участь заступник голови Офісу президента Олег Татаров.

Про всі деталі справи "Укрбуду", а також про причетність до махінацій з житлом заступника глави Офісу президента Олега Татарова читайте в нашому матеріалі: Справа "Укрбуду": Хто покриває корупцію в Офісі президента.

1