Місцеві вибори-2020: результати досі не оголосили у 11 радах

Процес встановлення результатів голосування уже на фініші
Головне
Місцеві вибори-2020: результати досі не оголосили у 11 радах
Вибори, жінка роздивляється бюлетень (фото: Парламент UA)
12 Листопада 2020, 15:22
читать на русском

У Центральній виборчій комісії заявили, що в 11 радах і по 6 міським головам не оголосили результатів щодо місцевих виборів в Україні.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Всього в Україні з 1 577 місцевих рад територіальні виборчі комісії встановили результати виборів в 1566 рад. З 1421 міських, селищних, сільських голів встановлені результати по 1415.

Процес встановлення результатів голосування - на фініші, - повідомили в ЦВК.

Також в Центрвиборчкомі додали, що сьогодні Чернівецька ТВК встановила результати виборів міського голови і призначила повторне голосування на 29 листопада. Крім цього були встановлені результати виборів депутатів Київської облради.

Читайте також

Нагадаємо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов направив лист на ім’я голови Центральної виборчої комісії Олега Діденка з вимогою вжити заходи для встановлення результатів голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року та негайного їх оприлюднення на офіційному веб-сайті ЦВК.

У восьми обласних центрах жителі обрали мера в першому турі: в Києві переміг Віталій Кличко, у Харкові — Геннадій Кернес, в Запоріжжі —  Володимир Буряк, у Вінниці — Сергій Моргунов, в Івано-Франківську — Руслан Марцінків, в Чернігові — Владислав Атрошенко, в Хмельницькому — Олександр Симчишин, в Тернополі — Сергій Надал.

Більше читайте про місцеві вибори у нашому матеріалі: Битва за крісло мера: у яких містах другий тур буде "спекотним".

1