Міст втомився: Кличко видав книгу зі своїми найвідомішими ляпами

До книги увійшло 16 найвідоміших "крилатих фраз" мера столиці
Міст втомився: Кличко видав книгу зі своїми найвідомішими ляпами
Віталій Кличко Фото: КМДА
26 Листопада 2020, 14:16
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко випустив книгу зі своїми найвідомішими "крилатими фразами".

Про це сам Кличко розповів під час онлайн-презентації книги у Facebook.

Я таки видав самоіронічну книжку зі своїми відомими цитатами. Вона яскрава, весела, позитивна. Скажу, як людина, яка вміє посміятись над собою і не ображатись на жарти над собою. На смішні жарти – я не маю на увазі так звані жарти "95 кварталу", - підколов Кличко президента Зеленського (досьє Володимира Зеленського).

Кличко також повідомив, що один примірник нової книги готовий подарувати власне президенту, але брати приклад із мера Зеленському не радить:

Якщо Зеленський надумає видати таку книгу, то вона смішною не буде, - зауважив Кличко.

Книжка-гармошка містить 16 ілюстрованих ляпів Кличка (досьє Віталія Кличка), які він примудрився озвучити на брифінгах та офіційних заходах.

Книжка Віталія Кличка (Фото: Facebook)

Я радий, що така книжка, ілюстрована, буде піднімати настрій людям. Бо нам сьогодні – в умовах пандемії – потрібні позитивні емоції і гарний настрій. Посміхайтеся, бо життя цього варте, - резюмував мер Києва.

Тираж книги – 3 тисячі подарункових екземплярів. Частину цього тиражу продадуть, а виторг перерахують до благодійного фонду "Майбутній Київ".

Крім того, Кличко вже запланував видати другу книгу своїх мемів.

Читайте також

Нагадаємо, раніше Кличко повідомив, люди якого віку у Києві найчастіше помирають від коронавірусу. За словами мера, це люди з патологіями і люди старші за 60 років.